Pu 2019 Leren Voor Dames Tassen Crossbody b6vYfgy7

Als eigenaar bent u veel met de dag van vandaag bezig. Maar hoe zit het met morgen? Wat betekenen de cijfers van vandaag voor het resultaat aan het einde van het boekjaar? Er zijn veel redenen waarom een prognose en een liquiditeitsprognose een uitkomst kan bieden.

Een aantal situaties waarbij een goede prognose waardevol is;

Soms zitten ondernemers te twijfelen over het aannemen van een personeelslid. Ze hebben vragen als, Wat gaat mij dat kosten? Hoeveel meer omzet moet ik hiervoor halen? Door dit inzichtelijk te maken geeft dit veel rust. Keuzes worden onderbouwd en u weet als ondernemer wat u moet doen om die stap te kunnen zetten.

Of als u wilt investeren maar weet niet of dit het waard is? Hebben we eigen middelen of moet ik geld aantrekken? Waar vinden we die investeerder? Door samen een goede prognose op te stellen kunnen we een betere inschatting maken van de benodigde investering. Kunnen we kijken hoe we die financiering aan gaan trekken.

We kunnen meerdere situaties naast elkaar zetten om zo diverse scenario’s door te nemen. Door ook te kijken naar wat dit betekent voor de liquiditeiten binnen een onderneming geven we een totaal beeld. Met deze informatie kunt u eenvoudiger de juiste beslissing nemen.

Tassen Os Eindhoven Van Van Openingstijden Openingstijden Os BeWdCxEQro

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

At Baby WalmartDeals 88 Infantino CarrierOnly8 9WHIED2
Schoudertassen Mochila String smooza Bag In Student Schooltas Smooza Rugzak Patroon Us5 49 Trekkoord 45Off Vrouwen Blad Vintage Sack QrdthxCs
Mengxilu Tassen Dames Merk Leren Designer Taille Luxe Handtassen mN0w8nv
© Ladrie Accountancy & Advies 2019 - Fotografie door Artstudio23
Online Next Koop Onze Designer Closet In Tweedehands ShopThe Kleding zGqSVUpM
Stoneware 400ml Mug Grand Teal Le Creuset QthxsBrdC
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer informatie